duminică, 8 ianuarie 2012

Dragoste?

De ceva timp mă tot macină o intrebare... dragostea vine toată o dată, sau cu timpul? Stau si mă gândesc de câteva zile şi îmi fac fel şi fel de scenarii în minte.

Dragostea vine toată odata! Cum să vină toată odată? Mă laşi? De parcă stă Doamne-Doamne şi se uită la un băiat sau la o fată şi se gândeşte că viaţa lui-ei e prea liniştită şi zice " Astăzi e o zi numai bună de îndrăgostit, ce spui Cupidon, îl plesneşti şi pe ăsta cu dragoste?" Bălării !

Dragostea vine cu timpul! Alt rahat. Cu timpul? Adică stai 10 ani lângă o persoana ca vai Doamne vine dragostea cu timpul. Stai 1001 de ani şi astepţi să vină dragostea, poate anul ăsta nu te ocoleşte şi pe tine. Dragostea nu vine cu porţia! Azi nu ai fost cuminte şi mama în loc să nu îţi mai dea desert nu îţi da porţia de dragoste. Daca eşti lângă o persoană de ceva timp şi simţi că o iubeşti o faci poate din respect, din admiraţie, întelegere sau multe altele, nu înseamă neapărat că o iubeşti pentru ceea ce este.

Voi ce părere aveţi?

23 de comentarii:

  1. in primul rand ma bucur sa vad ca am gasit un bloger de la mine de aici si ma mandresc sincer... Nu mai sunt singur:)):P.......
    In al doilea rand dragostea este un sentiment divin care vine atunci cand nu prea te astepti si nimeni nu poate controla asta......

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragostea vine toata odata? Sa fim seriosi. Clisee din filme de rahat.
    Dragostea vine cu timpul. Cu asta as cam fi de acord. Nu e tocmai cum ai zis tu. Nu tre` sa astepti 10 ani. Trebuie doar sa cauti persoana potrivita, persoana alaturi de care te simti cel mai bine si in timp ( nu 1001 ani :)) ) o sa vezi ce simti pentru el/ea.

    Pfoai. Filozofia dracu` ce am scos!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Szasz Sebes Paul Eh na. Vine ea, de asta sa fi sigur.
    @Dragomir Daniel Valentin Ehe, si tot mai sunt, stiu eu :D Stiu ca dragostea e un sentiment divin si ca vine cand nu te astepti, dar cum vine?
    @Flyerboy Faptul ca ai spus ca iei o pauza chiar iti prieste, esti foarte bun de la un timp. Ok, recunosc, am exagerat putinel de tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Flyerboy Desigur ca asta cred, dar nu ti-o lua in cap :-w

    RăspundețiȘtergere
  5. @Szasz Sebes Paul Dragostea nu are varsta :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil daca am afla cum vine dragostea, vom reusii sa o exploatam cand vrem, iar acest lucru va duce la distrugerea ei si nu va mai fi acesl sentiment divin ci unul din toate zilele cu care ne confruntam mereu. Curiozitatea a omorat pisica. Crede si nu cerceta. Atunci cand vom afla adevaraul ne vom autodistruge

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dragomir Daniel Valentin Ai dreptate, dar eu nu stiu daca ma pot abtine sa nu incerc sa ii dau de cap. E un drum atat de misterios, si poate, doar poate ma voi putea opri inainte de a ajunge la final...sau poate nu va fi chiar atat de grav la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic ca dragostea vine atunci cand nu te astepti.:D

    RăspundețiȘtergere
  9. eu cred ca dragostea vine exact atunci cand trebuie sa vina, desi noi nu ne asteptam.
    si pe masura ce cunosti mai bine acea persoana si petreci mai mult timp cu ea ajungi sa tii la ea mai mult si mai mult...
    pentru ca dragostea e ceva ce creste sau scade...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Raisa Nu ma astept, sa vina si la mine :D
    @£avi H Daca scade se mai poate numi dragoste in adevaratul sens al cuvantului?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu zic asa: dragostea e rezultatul unei prietenii indelungate, o prietenie si ceva mai mult:) poti sa iubesti o persoana doar daca o cunosti:) iar ca sa cunosti pe cineva ai nevoie de timp... si il iei langa tine ca prieten... apoi iti dai seama ca pe langa sentimentul de prietenie... apare acolo ceva... care creste (pe langa simpatie, apreciere, respect... sustinere)... si pac: dragoste!:))

    Intelegi, da ?:))

    RăspundețiȘtergere
  12. moni, dar cand e vorba de dragoste la prima vedere???

    RăspundețiȘtergere
  13. @C.L.M. Prietenie...pfoa. inteleg doar ca de cele mai multe ori e aiurea sa risti o prietenie pentru a avea o relatie :D parerea mea
    @Dragomir Daniel Valentin Chiar crezi in dragoste la prima vedere?

    RăspundețiȘtergere
  14. Da cred pentru ca mie chiar mi sa intamplat si ma bucur ca sentimentul a fost reciproc. Nici eu nu credeam pana nu mi sa intamplat si credema ca e divin sentimentul. Insa distanta si timpul nea indepartat usor usor si asta e.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Dragomir Daniel Valentin Imi pare rau sa aud asta, dar totusi e bine ca ai trecut prin aceasta experienta.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Dragomir Daniel Valentin: nu cred in asa ceva;))

    @Găgăuţă: daca iti cunosti prietenul, eu zic ca se merita!:) a avea cu cineva o relatie inseamna a fi si prieteni, si iubiti... si mult mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  17. @C.L.M. Chiar daca il cunosti...mie una mi se pare aiurea sa stai cu un prieten...sau poate e doar un motiv de a spune "Nu.". Ciudat :-l

    RăspundețiȘtergere
  18. @C.L.M. nu o puteai spune mai bine de atat! sunt de acord cu tine, ama ceeasi parere dar cred ca n-am prea stiut sa zic:-?

    RăspundețiȘtergere
  19. @Găgăuţă daca scade nu stiu, depinde. pentru ca daca acea persoana pe care o iubesti te raneste mult ajungi sa te saturi la un moment dat... si sa pleci iar atunci se uita...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !