sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Toamna

Toamna-i ca sufletul meu, o simt aproape de mine...e ca şi când doar ea m-ar înţelege, de parcă ea mi-ar fi fost aproape când lacrimile-mi curgeau pe obrajii roşii, ca apoi sa ajung sa nu mai simt nimic. Sub cerul înorat încerc sa disting stelele. Mi-e dor de vară, mi-e dor de adierea plăcută a vântului, mi-e dor de mine. Eu sunt...eu! Dar de ce nu simt asta? De ce mă pierd mereu în vise? De ce simt ca trăiesc o viaţă aiurită? De ce nu mă mai doare? Nu regăsesc drumul spre...mine !

Sunt în delir. Mă pierd în vorbe. Ajung întru-un punct, unde-mi doream de mult sa fiu, şi mă gândesc ca...eu nu am ce căuta acolo, şi nu îmi pasa dacă mai înaintez, sau regresez, nu îmi pasa ce se întâmplă cu viaţa mea din anumite perspective....şi mai e şi timpul... ce bine ar fi dacă n-ar exista timpul, dacă as putea sa îmi antrenez corpul sa reziste fără somn, sa fac tot ce îmi propun, dar, din lipsa de TIMP, nu pot sa realizez. Uneori avem timp şi ne batem joc de el, îl pierdem aiurea, iar uneori...ducem lipsa dimineţilor pe care le petreceam în pat până după-amiază.

Viaţa? Ce e viaţa? Viaţa sunt Eu. Viaţa este un copil care aleargă după ziua de mâine, un bătrân care-i poarta de grija, verdele ce ne-nconjoară şi o pasăre ce ne priveşte.

7 comentarii:

  1. imi place ca ai asociat viata cu tine, mai bine de atat nu se putea dwefeni viata...
    si timpul nu putem sa ne luptam cu el trebuie doar sa-l pretuim... de fapt nu stiu daca el pleaca repede sau noi trecem prin el si nu avem pe cine da vina...

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata suntem noi si noi suntem viata!!
    Superb spus!!
    Doamne cat mi-au lipsit postarile tale. Scrie mai des ca te bat :-w

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai,sunt indragostita de aceasta postare!

    RăspundețiȘtergere
  4. @£avi H. Ca bine spui, noi trecem prea repede prin el. Gata, de acum nu o sa mai spun " Ce-a trecut timpul" :D
    @C.L.M. Mi-ai cam lipsit ;;)
    @Flyerboy Daca as da pe acasa mai des, as scrie, dar o sa imi fac timp, promit ! Am invatat ca bataia doare :-<
    @Raisa :"> Esti prea draguta >:D<

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !