miercuri, 14 decembrie 2011

Sentimente 1.

Sufletele noastre nu se află topite pe marginea cazanului din mijlocul Iadului, deşi aerul nostru este intoxicat iar în ceafă-mi respiră păcatul îmbrac pe dos adevărul şi printr-o minune revin iar în umilul meu trup pământean. Observ cu dezamăgire că devin tot mai nemulţumită de mine şi vreau tot mai multe de la lumea ce mă înconjoară, de la mine, de la natura...de la viaţă! Pe timp ce trece îmi regăsesc tot mai multe defecte şi foarte puţine calităţi. În final voi ajunge pe malul unui lac, uitându-mă la reflexia mea din apa şi întrebăndu-mă 'Cine-i asta?!', voi ajunge personajul negativ din filmul vieţii, din basmul copilariei si romanul adolescenţei ! Pot să sper doar ca răul va învinge şi nu voi ajunge iar de unde am plecat, de această dată însă, fără dragoste.

10 comentarii:

  1. Tu alegi ce personaj vrei să fii pozitiv sau negativ, doar efilmul tău şi îl poţi regiza după bunul plac. Sper să-ţi iasă unul de Oscar! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asa. De ce personajul negativ? Trebuie sa inveti sa devii personajul pozitiv!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim Multumesc :)
    @Raisa, se strang cu timpul...
    @Pătrăţel :D Multumesc frumos ;;)
    @C.L.M, Flyerboy Pentru ca defectele mele se inmultesc iar inima le tine strans langa ea, nu le da drumul. Poate ca in final, plictisita de agonie le va da drumul si voi deveni personajul pozitiv al viselor din mai... >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos mai Alina :((

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !