duminică, 9 octombrie 2011

Despre idealuri şi vampiri.

Ploaia asta mi-a adus o stare de linişte în suflet , îmi place... dar în acelaşi timp m-a făcut să mă gândesc la ce vreau de la viaţa mea, la ce îmi doresc să fiu. Când eram mică, mama mă întreba ce vreau să devin când voi fi mare, era simplu : Vreau să fiu prinţesă! , ce e drept, m-am schimbat mult , am trecut prin faza " Vreau să fiu musafir", chiar şi băiat vroiam, să nu mai spun de doctor, criminalistă sau dacă nu pot să ajung criminalistă,  vroiam chiar la celălalt cap- asasin plătit (recunosc, nu a trecut mult timp de când doream asta, hai bine vă spun tot adevărul, de doi-trei ani asta îmi doresc, dar şşhht..) . Treci prin diferite faze ale vieţii, ai anumite idealuri, şi le îndeplineşti cu greu, cu multe sacrificii, dar daca îţi doreşti ceva din suflet, faci tot posibilul să îti iasă bine. Eu una sunt hotărătă, vreau să fiu criminalistă, daca nu, planul meu B este să fiu psiholog, mi s-a spus de multe ori că eu nu am ce să le fac oamenilor cu diferite probleme, ca eu sunt nebună, eu ar trebui să fiu tratată, dar nu este aşa ,nu în totalitate,  sunt o bună ascultătoare, şi îmi place să ajut cu tot ce pot pesoanele de lângă mine, o fac uneori fără să îmi dau seama, aşa că m-am gândit, dacă aş putea să o fac, să mă simt eu bine că fac asta şi să mai primesc şi bani pe deasupra, e minunat! Facceva folositor, îmi şi place şi mai sunt şi plătită pentru asta, ce mi-aş putea dori mai mult de la viaţă?

Bine, trecem peste idealuri, azi citeam, şi mă gândeam, WTF, ce tare ar fi să fiu vampir ! Nu m-aş plictisi niciodată, viaţa mea ar fi super faină, mi-aş transforma toţi prietenii în vampiri, cu sau fără voia lor, astfel nu i-aş pierde niciodată, ne-am distra zi şi noapte, viaţa noastră ar fi specială! Să nu mă condamne nimeni că gândesc aşa, dar cine nu ar vrea asta? Viaţă veşnică, simţuri dezvoltate, sângele ce pluteşte în aer, ahhh...Raiul meu! Şi nu am uitat de EL, cu siguranţă ar fi printre primele persoane ce le-aş arăta calea spre Iad pentru a ajunge in Rai, ar fi magic, nu ar mai fi "împreună până la adânci bătrâneţi" ar fi "împreună pentru totdeauna" sau până se găseşte un nesuferit să ne bage un tăruş în inimă, dar totuşi., minunat ar fii!

Spun astea fără să fiu obsedată de vampiri, mă întreb ce aş gândi dacă aş fi...hm.

Voi ce doreaţi să deveniţi când eraţi mici? Ce vise aveţi acum? Greşesc că îmi doresc să fiu un "suge-sânge" ?

O seară plăcută, pupicii ! :*:*

9 comentarii:

  1. Eu nu mi-am dorit sa activez intr-un astfel de domeniu cand eram mica :">

    RăspundețiȘtergere
  2. "asasin plătit " :))) PE asta nu o stiam . Frumoasa postarea ta :X

    PS : Ai o leapsa la mine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. HM:-? toata lumea vorbeste despre ploaie:)) ti pup:D:X

    RăspundețiȘtergere
  4. @adelici Dar?
    @Flyerboy Ba o stii, imi spune Dee 'asasinoaica' de cand a auzit, e imposibil sa nu fi ajuns si la urechile tale, au avut ele grija de asta mai mult ca sigur :))
    @C.L.M Da, d-aia am scris si eu de ea, daca nu vedeam pe atatea bloguri postari despre ploaie nu realizam ca ploua, nu ma deranjeaza cu nimic.. Pupicei :*
    @ChildishDevil Multumesc >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. cat sunt de de-acord cu tine!!! si eu de cand cu twilight m-a apucat mania vampirilor, adica de acum vreo 2 ani si tot asa ma tine (cu mici pauze) pana in prezent. Ce n-as da sa fiu vampir! :D
    Acum mai in prezent am alta care ma bate si mai mult la cap: sa fiu actrita, sau daca nu orice celebritate. M-a apucat pe mine asa si tot pe asta o tin. Ba chiar ma si gandesc in ce domenii celebre as putea fi buna :))
    Bineinteles cand eram mai mica vroiam sa fiu spioana, xmen cu superputeri (shadowcat era preferata, dar si storm-p.s. uite ca le mai tine minte numele! :)) ahh si volverine era iubitul meu :P), vrajitoare (inspirata din which) si sirena (h2o).. toate desenele care m-au pasionat m-au inspirat in a avea "teluri" de viitor :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alle. E greu cu vampirii, promit ca daca voi fi transformata inaintea ta, te 'rezolv' eu :D
    Spioanele <3 Bine ca mi-ai adus aminte de aceste desene :)) Intotdeauna, indiferent de ce desene era vorba, eu eram aia indragostita <3, asa ma vedeam eu in viitor. Ei bine...mai bine ma vedeam si eu aia inteligenta, era mai ok daca eram asa decat...eh.
    Si revin, vampiri... <3 !
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow..Cand eram mica....Nu rade ! ( Doctorita) fiindca uite cum gandeam : Daca ea imi face mie injectii (ceea ce era cumplit) cand va fi batrana va veni si ea la mine si eu la randul meu ii voi face cu cel mai mare ac din lume >:) Insa acum nu am idei pentru viitor :))

    RăspundețiȘtergere
  8. daca doriti sa vorbiti cu un vampir va las numaru meu 0747386912. Dar fara copilari vorbesc serios

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !